Smutsigtmjöl

July 27, 2011

Bäst man lever ska man dö

Filed under: Uncategorized — ylva @ 20:04

Människan är ett gnälligt konstigt djur. I alla fall jag, är det inte för lite pengar så är det för mycket jobb. Trots att jag har en nästan paradisisk tillvaro klagar jag alltid på någonting.
I dag träffade jag en bekant på ICA och frågade glatt hur det var med hans Eva och får svaret att hon dog för över ett år sedan.
Eva var en ovanlig person som jag tyckte mycket om. Totalt orädd och egensinnig och med en extremt bra fysik. På två månader tog cancern livet av henne. Jag blev ganska tagen av det beskedet men insikten om att vi balanserar på en knivsegg och kan ramla ner när som helt går nog snart över. Jag kommer säkert att fortsätta mitt klagande och inte ta mig tid att besöka mina vänner.

2 Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress