Smutsigtmjöl

July 29, 2011

Jag är anonym, så jag ska hålla käften

Filed under: Kontrollsamhället,Politik och samhälle — ylva @ 19:42

PEN-klubben vet ni vad det är väl. Författare och journalister som kämpar för yttrandefrihet. Det är i alla fall vad många inklusive jag själv trott. Jag vet inte vem Ola Larsmo är och visste inte heller att han var ordförande i svenska PEN-klubben förens i morse när jag hörde honom P1-morgon. Där svamlar han hejvilt med det innehållet att ökad censur är önskvärd och straff för yttranden är bra, “möjligheten att man vill minska möjligheten att sprida propaganda anonymt..bla,bla,bla “
Där har vi dem som ska värna vår yttrandefrihet, arma oss.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress