Smutsigtmjöl

February 13, 2012

Ditt o datt

Filed under: Allmänt trams,Rovdjur,Skogen — ylva @ 20:43

I morse hörde jag något på Ekot som fick mig att inse att det inte finns några gränser för klimathysterins hot mot naturen.
LKAB vill kompensera sina koldioxidutsläpp med att gödsla skog med avloppsslam. Jag orkar inte ens kommentera det.
Eftermiddagen var trevligare. Tog och gick en sväng. Det är rätt fantastiskt att bara kunna gå ut genom dörren och in i skogen. Spår av rådjur, hare, räv och älg, och längst skogsvägen hade två vargar traskat. De vek av ungefär där man kan se vårt hus.
Dessa stackars vargar som det är ett sådant evigt tjat om.
Också på Ekot idag, och i DN om “ny lag som kan stoppa utsättning av vargvalpar”. Ny och ny, den där jaktförordningen ändras ju var och varannan vecka i försök att hålla diverse idioter lugna samtidigt som man låtsas ta ansvar för våra djur. Äsch, jag orkar inte kommentera det heller.

1 Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress