Smutsigtmjöl

October 19, 2012

Sverige är sämst i världen

Filed under: Politik och samhälle,Rovdjur — ylva @ 17:53

Jag har fått frågan om jag inte är arg, eftersom jag inte bloggat på en månad. men jo jag är arg dagligen men när tiden inte räcker till och arbetet tar över då är sådana nöjen som en stunds skrivande det som offras först.
I dag är jag förbi arg, jag är förtvivlad. Det finns fan i mig inga gränser för vad svenska politiker kan hitta på – och ostraffat driva igenom tack vare en liknöjd, okunnig och menlös befolkning.
För att hålla uppe fasaden av en svensk tigerekonomi, och förlänga sin tid vid köttgrytorna, håller nu det förbannade packet på att sälja ut hela Sverige och förvandla landet till ett skövlat industrilandskap utan annat än gruvor, vindkraftparker och granplantage där de enda djur som får finnas är de som förtryckarpacket och dess gelikar tycker det är kul att skjuta på.
Sverige är numera sämst i världen på allt som har med naturvård att göra. Kan det manifesteras bättre än med dagens vansinnesbeslut från det kräk som i något slags uttryck för sjuk humor tituleras “miljöminister”.
Jag ger upp, det går inte att vara människa i Sverige längre.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress