Smutsigtmjöl

December 2, 2012

Varje dag är ett misslyckande, fast lika glad är jag

Filed under: Allmänt trams — ylva @ 19:19

Man skulle kunna tro att jag absolut inte vill ha några läsare på den här bloggen, med tanke på att jag gör allting fel. Långa uppehåll (nytt rekord den här gången tror jag) just när det börjat hända lite, skiftande ämnen där den som möjligen är intresserad av det ena enligt gängse generaliseringar inte alls är intresserad av det andra, mycket trams (vilket iofs ger mest respons) o.s.v.
Det är i alla fall fel, jag vill visst att folk läser men kommer nog inte skärpa mig för den sakens skull. Den senaste tidens inaktivitet beror på att jag försökt ägna mig åt arbete och andra viktiga ting i stället för lyxnöjen som att pracka på världen mina åsikter. Det har inte hjälpt ett dugg.
Varje morgon är jag fylld av tillförsikt över att jag just i dag plötsligt ska få massor uträttat. Det faktum att jag varje kväll konstaterar att det gick åt skogen den dagen också lyckas inte nedslå mig någon längre stund.
Hur som helst kan jag lika väl slösa min tid här som på något annat. Den där sommarsemestern med ett par dar i skogen är i alla fall körd nu när det är 15 grader kallt 🙂

50 Comments »

  1. -Blir det inte gjort idag så blir det väl gjort imorgon och blir det inte gjort då heller var det väl inte så jävla viktigt 😉

    Comment by kokospelle — December 12, 2012 @ 22:13

  2. Ah, tröst! Vad trevligt, men jag behöver nog mer en spark i ändan eller en rejäl utskällning 😉 I dag har jag nog satt nytt rekord i inaktivitet, fast jag har i alla fall skottat tak. Trots höjdskräck

    Comment by ylva — December 16, 2012 @ 22:08

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress