Smutsigtmjöl

December 16, 2012

Om människans omättliga begär efter……humbug?

Filed under: Politik och samhälle — ylva @ 22:02

Men det här är ju fantastiskt!!! Varför har jag inte hört det förr? Dagens Eko, var är ni? Science? Nobelkommiten!
Så här presenteras boken “Healingkoden” på Addlibris.

År 2001 upptäckte dr Alexander Loyd hur man kan aktivera en fysisk funktion som finns inbyggd i kroppen och med vars hjälp vi kan eliminera orsaken till så mycket som 95 procent av alla sjukdomar och fysiska symtom. Nervsystemet och immunförsvaret kan då utföra sitt arbete med att läka skador och svagheter i kroppen. Dr Loyds upptäckter har validerats med hjälp av tester och inte minst av de tusentals människor från hela världen som har använt healingkoden för att komma till rätta med praktiskt taget alla slags problem när det gäller sjukdomar, känslor och relationer, liksom framgång i arbetslivet. Tester har också visat att det finns en allomfattande healingkod som kan hjälpa till att läka de flesta typer av problem för de flesta människor. I den här boken får du lära dig denna allomfattande healingkod, som bara tar några minuter att göra.

Borde det vara förbjudet att ljuga? Njäe, men ibland känns det så. Man ska få göra vad som helst som inte skadar andra är en liberals levnadsregel, svår att efterleva. Man kan hävda att det mesta skadar människor, jag tycker att sådant här gör det men de flesta tycker nog att det är oskyldigt, t.o.m. roligt eller tankeväckande eller något. Vad är det för fel på att vara vuxen och se världen som den är, alldeles tillräckligt faschinerande.

“Om du kommenterar och länkar den här boken i din blogg, så kommer det inlägget att synas här”.

Det återstår att se 🙂

5 Comments »

 1. Varför inte läsa boken och testa själv innan du förkastar den?

  Comment by Susa — April 18, 2013 @ 21:19

 2. Varför inte? Tja, då får jag väl i konsekvensens namn läsa all dynga som finns i världen och testa allt från att lägga stenar på magen till att elda rökelse i öronen och dyrka det flygande spagettimonstret. Jag måste ju testa, det kan ju vara sant.
  Visst får man tro på vad man vill, det sorgliga är att så många människor går från det ena till det andra i ett evigt sökande efter något som de skulle kunna hitta i sig själva, och alltid är det någon som ska tjäna pengar på dem.
  Nu lät jag ganska flummig själv, jag ska kanske skriva en bok……

  Comment by ylva — April 19, 2013 @ 22:57

 3. Om en människa blir hjälpt av denna metoden, skulle den nog gladeligen betala vad boken kostade flera gånger om. Det är ju inte scientologerna direkt….

  Comment by Emma L — April 22, 2013 @ 15:25

 4. Du tror inte möjligen att om det fanns en “allomfattande healingkod” som hjälper mot praktiskt taget alla sorts sjukdomar och problem på några minuter så skulle den vara känd för fler än ” Dr Loyd”?

  Comment by ylva — April 23, 2013 @ 22:42

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress