Smutsigtmjöl

February 6, 2013

En skandalös debattartikel om en skandal av ett skandalöst olämpligt justitieråd

Filed under: Politik och samhälle — ylva @ 20:44

I morse vaknade jag till Ekot som berättade att Göran Lambertz i en debattartikel i DN sagt sig vilja ha en granskningskommission i fallet Quick.
Om någon missat det så har ju Justitierådet Lambertz tidigare agerat som en vettvilling i frågan och på alla sätt försökt skydda de (inklusive sig själv) som aktivt fått en oskyldig dömd för åtta mord. Som det presenterades på nyheterna så började man undra om han nu vänt kappan efter vinden och insett hur fel han haft.
Det hade han ingalunda, visar det sig om man orkar läsa hela debattartikeln. Den går som tidigare bara ut på en sak – att fortsatt påstå att Quick/Bergvall är skyldig till de mord han har frikänts från.
Lambertz agerande är totalt oacceptabelt, vidrigt och snudd på sinnessjukt.
Han är ju för fan domare i Högsta Domstolen! Regeringen har tillsatt honom och de får se till att han avsätts omedelbart.
Men vad inbillar jag mig, de flesta i regeringen är inte riktigt friska de heller

2 Comments »

 1. Håller fullständigt med dig angående Lambertz men du borde kanske avstått från att blanda in dina tydliga åsikter om vår sittande regering.
  De har väl ändå inte direkt med Quick-skandalen att göra.
  Jag är ganska övertygad om att de kommer att se till att en utredning kommer till stånd

  Bra skrivet i vart fall !

  Comment by Claes Nilsson — February 7, 2013 @ 12:20

 2. Tack! Och om det är någon tröst så skulle jag med största sannolikhet ha liknande tydliga åsikter om vilken regering som helst baserad på det politikermaterial vi har just nu.

  Comment by ylva — February 7, 2013 @ 23:27

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress