Smutsigtmjöl

August 3, 2013

Chicken race

Filed under: Allmänt trams — ylva @ 19:12

När man är en åsikts-exhibitionist och har en (tekniskt) fungerande blogg så är det ju dumt att inte använda den. Eftersom det sista man vill erkänna är att man är dum så söker jag febrilt andra orsaker.
Jo då, jag har mycket att göra, är ineffektiv, felprioriterar och allt möjligt, men framför allt skjuter jag upp allting så länge som möjlig. Jag gör ingenting förr än jag absolut måste, och blogga måste jag ju inte.En deadline med lite framförhållning betyder ingenting för mig.
Jag kör helt enkelt ett chickenrace mot livet. Det får inte fatala följder när jag kraschar men ibland drabbar det tredje man och i min strävan mot existensmaximum är det en dålig ingrediens så det är hög tid att jag skärper mig.

49 Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress