Smutsigtmjöl

September 6, 2010

Faror på landet

Filed under: Uncategorized — ylva @ 19:33

I dessa dagar försiggår en slags sjuklig växelverkan där dumma väljare sväljer politikernas oaptitligt agnade krokar och politikerna sväljer med hull och hår de mest korkade påståenden från dumt folk och använder dem till att sätta på sina krokar som de dumma i sin tur nappar på…….
Som detta eviga tjat om hur “otryggt” livet på landet har blivit på grund av varg och andra rovdjur, och politikerna som lovar att inte överge oss stackars lantisar utan låta oss döda mera djur så vi ska känna oss trygga.
Kan inte låta bli att jämföra dessa påhittade uppskrikna faror när jag läser om högst reella, om än inte så vanliga, faror som lantlivet faktiskt kan bjuda på. Som skjutgalna jägare som så när skjuter ihjäl barn och dödliga höbalar.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress