Smutsigtmjöl

December 7, 2010

Jag hatar Sverige, banker och feminister

Filed under: Kontrollsamhället,Politik och samhälle — ylva @ 21:35

Dag efter dag har jag nu hört rapporteringen om Wikileaks på Ekonyheterna, alltid med meningen “-Wikileaks grundare Julian Assange, internationellt efterlyst för bland annat våldtäkt….”
Det låter inget vidare vad? Ett perfekt sätt att svärta ner en person, även för de lyssnare som minns att det var något skumt med den där “våldtäkten” fungerar det som hjärntvätt. “Ingen rök utan eld”.
När ett land lämnar grundläggande rättsliga principer, när de tunnelseende lagstiftarnas reptilhjärnor programmeras av dåraktiga feminister, då kan vi hamna här. Att närhelst det passar makten kan vilken oskyldig man som helst gripas.
När nyheten om “våldtäkts”-anklagelsen spreds gick naturligtvis tankarna i riktning mot diverse “konspirationsteorier”, jag trodde inte riktigt på något sådant då men nu verkar det högst troligt.
Julian Assanges enda brott är att han haft den dåliga smaken att gå i säng med några sossefeminister som efteråt inte riktigt gillade att de inte varit ensamma om sitt kändisligg och långt senare tillsammans gått för att fråga om man på något sätt kunde djävlas med manssvinet varpå en åklagare såg karriärmöjligheter och rekomenderade våldtäktsvapnet. Sedan kom en stackars åklagare som brydde sig om lagen men den blev snart överkörd för nu hade makten fått blodsmak. En person som Assange, någon som hotade maktens suveräna ställning att övervaka utan att övervakas, en sådan person låter man inte komma undan våldtäktsvapnet. Svenska staten och feministmaffian har i en ohelig allians utplånat rättssamhället. Grattis!
Vilka mer än staten har totalmakt över individerna? Med det kontantlösa samhället, bankerna naturligtvis. Deras maktmissbruk i symbios med staten (dags att sjunga staten och kapitalet sitter i samma båt) blir allt mer öppet. Paypal, Visa, Mastercard och vem vet vilka mer, har stoppat penningöverföringar till Wikileaks. Utan några som helst rättsliga grunder hindrar man en hel värld från att stödja ett fantastiskt projekt för öppenhet i världen.
Och varför kan man hålla på så här tror ni? Jo för att ni satt tysta och inte protesterade mot dåraktiga lagar och beslag av “terroristpengar” eller när mer och mer ställen inte tog emot kontakter. Det angick ju inte er, ni hade ju rent mjöl i påsen.
Jag hatar er också.

58 Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress