Smutsigtmjöl

January 6, 2011

Jag respekterar inte Annika Helker Lundström

Filed under: Politik och samhälle,Vindkraft — ylva @ 22:09

Mitt inlägg om vindkraft häromdagen genererade en del intressanta kommentarer, kul.
Svensk Vindenergi blåser på sitt vanliga försvarssvammel i DN. Om man inte hade den minsta kunskap om vindkraft skulle det för en tänkande person räcka att läsa detta innehållslösa cyniska svammel för att förstå att det i alla fall inte är Svensk Vindenergi man ska hämta kunskap hos.
“Vindkraften kommer i framtiden vara en del av en hållbar landskapsbild”. Detta är ett sådant innehållslöst dravel så jag förföll till svordomar (men jag strök dem). De stoppar in det missbrukade ordet “hållbar” bara och tror att de får några slags autogenererade poäng på det. Sen kör de lite av det vanliga ge-dåligt-samvete-snacket, med hur många ton växthusgaser vi släpper ut per person. Ta fram knutpiskan slå dig på ryggen och offra hela Sverige som straff.
Så informeras vi om att alla andra är minsann positiva till vindkraft, som om det skulle vara något argument för dess förträfflighet. Människor är helt enkelt hjärntvättade till att tro på dess “miljövänlighet”. Fler och fler börjar inse att det inte är sant men med den oerhörda politikerarrogans vi har idag så är jag rädd för att det inte kommer att hjälpa.
VD:n Annika Helker Lundström försäkrar också att “Svensk Vindenergi har respekt för dem som känner osäkerhet och är tveksamma till vindkraft” . Skönt, då har hon i alla fall ingen respekt för mig för jag är inte det minsta osäker och känner inte längre någon som helst tveksamhet för vindkraft. Det räcker att titta på fakta. Och du, Lundström, jag har ingen som helst respekt för dig, en människa som vill förstöra hela Sverige för lite snöd vinning.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress